Horizon 2015 – sammendrag og noen kommentarer

24.01.15 at 15:59 1 kommentar

Da har jeg med stor interesse lest gjennom Horizon 2015 (NMC Techonolgy Outlook), og for min egen del komprimerte jeg noe av innholdet og skrev dette på norsk (vet ikke om den er på norsk ennå, jeg leste i alle fall den engelske versjonen). Det første kulepunktet på hver slide er mitt forsøk på å sammenfatte teksten for hver spesifikk trend, og det andre kulepunktet er å betrakte som mine kommentarer. Synes for øvrig at den er litt ensidig i forhold til at den stort sett bare peker på fordeler (som jeg ikke er uenig i at teknologien har), men at den i mindre grad peker på utfordringene. Figuren på første slide har jeg tatt fra rapporten, bare gjort den om til norsk.

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen, web2.0. Tags: , , , , .

Noe å tenke over? Det virkelig grunnleggende

1 kommentar Add your own

  • 1. Bett2015 med NPED – dag 3 « Espens tanker  |  24.01.15, kl. 17:41

    […] Aktiv læring gjennom digitalt aktive og produserende elever blir viktig, og dette krever endringer både for lærerens rolle, innholdet i undervisningen og læreplaner, vurderingsmetoder, tilgang på teknologi og gode innholdstjenester. En grundigere gjennomgang av rapporten skal jeg ta når jeg kommer hjem til litt mer stabilt nettverk. Les EvaBras tanker og kommentarer på rapporten her. […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,283 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 318 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 318 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: