Arr forsvinner ikke selv om man sier unnskyld [mobbing]

14.05.13 at 23:06 1 kommentar

Via Twitter fikk jeg i dag denne historien – og om den er sann eller ikke tør jeg ikke uttale meg om. Det handler om en lærer i New York som skulle lære klassen om mobbing og gjorde følgende øvelse; hun ba dem ta et ark papir, krølle det sammen og tråkke på det, men uten å rive det fra hverandre. Deretter ba hun dem om å glatte ut arket igjen og se hvor skittent og hvor mange bretter det var på det. Hun sa at de kunne si unnskyld, men uansett hvor lei seg de var og hvor mye de ville prøve å ordne til papiret igjen ville det aldri bli helt som nytt igjen. På samme måte vil det være igjen arr igjen etter mobbing uansett hvor lei seg man er og hvor mange ganger man sier unnskyld.

Advertisements

Entry filed under: læring. Tags: .

#SMIL – sammenheng mellom IKT og læring Den vanskelige balansegangen

1 kommentar Add your own

  • 1. Fra krøll til (nett)brett | Eva 2.0  |  15.05.13, kl. 12:11

    […] en liten digresjon knyttet opp mot innlegget mitt om mobbing “Arr forsvinner ikke selv om man sier unnskyld”. Min gode venn Lage og jeg diskuterte blant annet historien fra New York i dag, og så sier jeg at […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 508,277 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: