På Norges mest spennende arbeidsplass?

Et nytt år er i gang, og med endringer for min egen del. Jeg har nemlig fått mulighet til å begynne hos, det jeg anser for å være en av Norges mest spennende arbeidsplasser – nemlig Conexus. De har mange spennende satsinger, der er det dyktige og profesjonelle mennesker – og jeg gleder meg! (forøvrig håper jeg at jeg kan leve opp til de forventninger de må ha til meg og det jeg skal levere).

I praksis skal jeg jobbe med mye av det samme som jeg har gjort. Det betyr f.eks. at jeg fortsatt skal arbeide med innhold og utvikling av produktene til Munin Education, og jeg skal arbeide med å skape godt innhold og læring.

På bloggen kommer jeg fortsatt til å skrive om ting jeg brenner for, som (profesjonsfaglig) digital kompetanse og (dybde)læring. For de som ønsker at jeg skal komme og holde foredrag eller kurs er det fortsatt mulig å få til – og for meg er det også viktig å holde meg orientert om hvordan det er ute i skole-Norge, i hverdagen som mange av dere står midt oppe i til dagen. Som før vil jeg komme med både tanker og tips, og dele erfaringer jeg får underveis.

For meg er dette starten på et nytt spor i min utvikling, og jeg ser fram til å arbeide videre med utdanning og læring i min nye stilling – som lønnsmottaker, etter mange år som selvstendig næringsdrivende. Det skal bli godt å slippe alle de praktiske oppgavene som knytter seg til å drive egen bedrift og få konsentrere seg om de andre oppgavene som er så mye mer spennende.

Håper dere fortsatt vil støtte og hjelpe meg videre, jeg har fortsatt mye å lære 🙂

8 kommentarer

  1. Gratulerer, Eva. Jeg håper sjefen sender deg til Trondheim av og til, in som gamlesjefen (du) gjorde. 🙂

  2. Lykke til Eva. Dette må jo bare bli kjempebra for din del, kanskje med litt roligere dager innimellom. Her i Bergen går alt i rasende fart, oggradering til Win10 på 13000 maskiner og så ut i begge de store skyene. Kjellaug går av med pensjon om 3 uker, da blir det min jobb å styre sliten alene en stund. Mvh Øystein Berentsens

    Sendt fra Galaxy Tab.

  3. Gratulerer Eva! Jeg gleder meg til å følge med på ditt videre arbeid.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s