Kort statusrapport

Det har vært lite aktivitet fra meg siste måneden, noe som har skyldtes sykdom – men jeg er nå i full fart igjen og det har vært hektiske dager for å komme seg litt ajour. Mye opplæring om dagen, og jeg har oppfølging i flere kommuner – for eksempel Frogn, Skiptvet og Modum. Her er det implementering av Office365, og med spesielt fokus på bruk av OneNote. Også andre kommuner er i startgropa, så det er mye reising om dagen. Det blir også en liten rundtur i februar hvor jeg skal snakke om digitale læremidler – visstnok i Stavanger, Oslo og Trondheim (Bergen er visst litt usikkert ennå). Her lokalt har vi en samling i neste uke, og da blir det både pedagogisk bruk av IKT, innovativ undervisning og digital dømmekraft som skal omhandles.

I tillegg er jeg involvert i MOOC hos Høgskolen i Østfold, og vi har over 200 studenter som er i gang med IKTPEDMOOC 2017. Her forsøker vi ut ulike måter å presentere innhold på, og i dag ble det lansert en eBok av modulen om digital studieteknikk beregnet på lesing på iPad. Det blir spennende å se om studentene liker å få innholdet på denne måten. Vi har også et prosjekt med kompetanseheving for 50 barnehager (10 kommuner) i gang, en kombinasjon av MOOC og samlinger.

Jeg har også andre prosjekter på trappene, og mye vil knytte seg mot dybdelæring og læringsanalyse – og dette tror jeg blir veldig spennende.

Jeg skulle gjerne ha vært på BETT, men som nevnt innledningsvis ble årets start litt annerledes enn planlagt – satser derfor på å møte mange kjente på NKUL i stedet for, dit skal jeg og holde foredrag. Regner med det blir TeachMeet også, og har planer om å levere inn foredrag til dette også – og så får tiden vise om jeg kommer på scenen eller ikke.

Regner med litt hyppigere tilstedeværelse både her på blogg og på Twitter nå framover, nå som formen er på tilnærmet normalt nivå igjen.

 

 

 

 

Reklamer

4 comments

  1. Kjekt å høre at du er frisk igjen Eva👍 Klem

    Sendt fra min mobil telefon. Sven Olaf Brekke Rektor Odda ungdomsskole Twitter @svenolafbrekke 97558475 «Du blir ikke dårligere av å gjøre andre god»

  2. Takk for det – ikke så ofte jeg legger meg til, så får tro jeg har gjort unna for år framover 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s