Jeg gleder meg til #NKUL

Tiden flyr, og snart er det mai måned – med vårens høydepunkt; NKUL  Det er alltid kjekt å komme på Gløshaugen og møte kjente. I år sendte jeg ikke inn noe forslag på eget foredrag, men skal være med på leverandørforedraget til TV2 Skole på fredagen – med en tittel som vi skal prøve å leve opp til: Naturfag slik du aldri har opplevd det.

Jeg reiser opp tirsdag, og regner med at det kan bli en matbit med kjente som kommer på samme tid. Onsdagen må jeg først en tur til Stiklestad – ikke for å utkjempe slag, håper jeg. Jeg møter de videregående skolene i Nord-Trøndelag der – så målet får heller være å samle Norge til et digital-rike. Onsdag får jeg derfor ikke med meg foredragene på NKUL, men møter optimistisk opp til TeachMeet på Byscenen – og håper jeg blir trukket ut for å framføre foredrag der. Jeg har meldt inn to foredrag, 2- og 7-minutter – og er ikke helt sikker på hva jeg skal snakke om ennå, men jeg har noen ideer liggende på lur. Etter dette arrangementet blir det vel på Mikrobryggeriet som vanlig – og da blir det vel stinn brakke der. Artig at det har tatt en slik vending – det var noen få av oss som startet sosiale samlinger som Tweetups for noen år siden, og da ble det så mange som kom at Mikrobryggeriet ga beskjed om at vi måtte si fra om storinnrykk året etter – slik at de kunne ha nok bemanning.

Torsdagen regner jeg med å få med meg noen foredrag og møter, og ikke minst snakke med folk fra hele landet. Håper vi får fint vær i Trondheim – vi har jo stort sett vært ganske heldige med akkurat det under NKUL, men noen hederlige unntak riktignok.

Uansett skal det bli kjekt, spesielt siden jeg valgte bort BETT tidligere i år. SETT i november vet jeg også at jeg skal på – der har jeg to foredrag selv.

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s