Jeg gleder meg til #NKUL

26.04.16 at 19:28 2 kommentarer

Tiden flyr, og snart er det mai måned – med vårens høydepunkt; NKUL  Det er alltid kjekt å komme på Gløshaugen og møte kjente. I år sendte jeg ikke inn noe forslag på eget foredrag, men skal være med på leverandørforedraget til TV2 Skole på fredagen – med en tittel som vi skal prøve å leve opp til: Naturfag slik du aldri har opplevd det.

Jeg reiser opp tirsdag, og regner med at det kan bli en matbit med kjente som kommer på samme tid. Onsdagen må jeg først en tur til Stiklestad – ikke for å utkjempe slag, håper jeg. Jeg møter de videregående skolene i Nord-Trøndelag der – så målet får heller være å samle Norge til et digital-rike. Onsdag får jeg derfor ikke med meg foredragene på NKUL, men møter optimistisk opp til TeachMeet på Byscenen – og håper jeg blir trukket ut for å framføre foredrag der. Jeg har meldt inn to foredrag, 2- og 7-minutter – og er ikke helt sikker på hva jeg skal snakke om ennå, men jeg har noen ideer liggende på lur. Etter dette arrangementet blir det vel på Mikrobryggeriet som vanlig – og da blir det vel stinn brakke der. Artig at det har tatt en slik vending – det var noen få av oss som startet sosiale samlinger som Tweetups for noen år siden, og da ble det så mange som kom at Mikrobryggeriet ga beskjed om at vi måtte si fra om storinnrykk året etter – slik at de kunne ha nok bemanning.

Torsdagen regner jeg med å få med meg noen foredrag og møter, og ikke minst snakke med folk fra hele landet. Håper vi får fint vær i Trondheim – vi har jo stort sett vært ganske heldige med akkurat det under NKUL, men noen hederlige unntak riktignok.

Uansett skal det bli kjekt, spesielt siden jeg valgte bort BETT tidligere i år. SETT i november vet jeg også at jeg skal på – der har jeg to foredrag selv.

Advertisements

Entry filed under: Privat. Tags: .

OneNote og Kahoot Gode videoressurser

2 kommentarer Add your own

  • 1. Magnus Johansson  |  26.04.16, kl. 20:42

    Da er vi flere Eva…
    Dette blir sikkert bra som vanlig

  • 2. evabra  |  26.04.16, kl. 23:00

    Det vil bli veldig kjekt 🙂 Vi sees

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 508,405 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: