Nytt og nyttig i #OneNote

06.04.16 at 09:42 Legg igjen en kommentar

Jeg er OneNote-fanatiker – det er noe mange av dere er klar over, og nå har OneNote blitt enda bedre. Plutselig dukker det opp ny funksjonalitet, og noe av det som kanskje er ukjent for flere er;

Clipper – vanligvis bruker jeg skjermutklipp for å spare på ting, men med clipper kan du få en litt «renere» artikkel eller en hel side på plass i OneNote. Det er det mange som har savnet.

clipper

Sett inn video fra nett – hvor mange ganger har det ikke vært diskutert at det å kunne innebygge en video fra nett, for eksempel YouTube, inn på en OneNote-side og kunne spille den av der. Nå kan du det! Den ligger under fanen Sett inn

video

Klassenotatblokk – klassenotatblokk er fantastisk, og for å gjøre jobben enda enklere for deg som lærer laster du ned tillegget for denne funksjonen.

klassenotatblokk

Jeg har også installert et tillegg som heter Gem for OneNote – og som har noe funksjonalitet i forhold til organisering av sider som jeg liker. Den koster noen få kroner, men ta en titt og se om det kan være noe for deg.

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen. Tags: , , .

Liten statusoppdatering Forretningsplan skape en app

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,283 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 318 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 318 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: