Liten statusoppdatering

03.04.16 at 22:08 2 kommentarer

Tiden flyr, og det er nok å gjøre – så jeg tenkte jeg skulle oppdatere litt om hva jeg driver med og hva planene er framover.

 • Jeg skriver fortsatt oppgaver for TV2 Skole, og her har jeg også begynt på oppgaver til læremiddel i samfunnsfag – historie, i tillegg til ukesendingene. Det er alltid artig å skrive oppgaver, selv om det er krevende å ha innlevering av oppgavesett hver eneste fredag.
 • Denne uka starter jeg hos TV2 Skole før jeg setter kursen mot Bodø – og der er det nettskolelærere jeg skal ha kurs for, og kurset blir om bruk av OneNote.
 • OneNote har jeg mye på om dagen – denne runden startet med Fredrikstad, nå Bodø – og så skal jeg faktisk ha kurs for alle lærerne i Luster kommune nå i april og mai.
 • Luster kommune skal jeg for øvrig jobbe mye for kommende skoleår, med blant annet implementering av Office365 og drift av ikt-nettverket.
 • Jeg leker meg mye med programmering om dagen – fordi jeg er involvert hos flere av de som skal satse på programmering valgfag for ungdomstrinn til høsten.
 • NKUL har jeg selvfølgelig meldt meg på. Der har jeg på meg TV2 Skole-hatten noe av tiden, og skal nok kanskje bidra på leverandørpresentasjonen de har. Ellers har jeg meldt inn foredrag til TeachMeet – selv om jeg ikke helt hva jeg skal snakke om ennå, men jeg har noen ideer.

Jeg kommer tilbake med mer når jeg får litt pusterom, men dette er i alle fall nærmeste måned i grove trekk.

 

Advertisements

Entry filed under: 1.

Undervisningstips Nytt og nyttig i #OneNote

2 kommentarer Add your own

 • 1. Ketil Sørensen  |  03.04.16, kl. 22:21

  Salangen kommune skal også over på Office365 ila våren 😃 Hva er honoraret for å komme og holde et kurs? 😃

 • 2. evabra  |  03.04.16, kl. 23:05

  Kommer helt an på hva dere vil ha – men vi kommer nok alltid til enighet 🙂
  Bare slå på tråden (99451147) eller send meg en epost på Evabra@online.no – så kan vi ta en prat om hva dere trenger og hva jeg kan tilby

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

 • 509,969 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: