Ønsker alle en riktig god jul

godjulI år som i fjor har jula kommet altfor raskt, men nå tar jeg i alle fall en liten juleferie. Det har vært et begivenhetsrikt år, og med mange ulike typer oppdrag. Foredrag, kurs, endringsprosesser på den ene siden – og mye innholdsproduksjon på den andre siden, både oppgaver og tekstlig innhold. Mye moro, mange muligheter – og et hav av timer jobbet og ikke minst timer på reisefot.

Jeg er i full gang med planlegging av nye prosjekter, og håper jeg kan bringe spenstige ting på banen i 2016. Mye av det jeg har lyst til å komme igang med er knyttet mot tanker om at fag må være mye mer tverrfaglig, og relevant. Dette blir nok mitt store prosjekt framover – og håper at det kan slå an

Jeg takker alle for mange hyggelige møter, mange interessante samtaler og for at dere inspirerer meg og bringer meg videre. Jeg har lært nye ting hver dag, tror jeg, og det er stadig mer å lære.

Ønsker dere alle en riktig god og fredfylt jul – sammen med familie og venner, og gleder meg til å se dere igjen når skoleåret starter opp igjen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s