Ønsker alle en riktig god jul

22.12.15 at 09:38 Legg igjen en kommentar

godjulI år som i fjor har jula kommet altfor raskt, men nå tar jeg i alle fall en liten juleferie. Det har vært et begivenhetsrikt år, og med mange ulike typer oppdrag. Foredrag, kurs, endringsprosesser på den ene siden – og mye innholdsproduksjon på den andre siden, både oppgaver og tekstlig innhold. Mye moro, mange muligheter – og et hav av timer jobbet og ikke minst timer på reisefot.

Jeg er i full gang med planlegging av nye prosjekter, og håper jeg kan bringe spenstige ting på banen i 2016. Mye av det jeg har lyst til å komme igang med er knyttet mot tanker om at fag må være mye mer tverrfaglig, og relevant. Dette blir nok mitt store prosjekt framover – og håper at det kan slå an

Jeg takker alle for mange hyggelige møter, mange interessante samtaler og for at dere inspirerer meg og bringer meg videre. Jeg har lært nye ting hver dag, tror jeg, og det er stadig mer å lære.

Ønsker dere alle en riktig god og fredfylt jul – sammen med familie og venner, og gleder meg til å se dere igjen når skoleåret starter opp igjen.

Advertisements

Entry filed under: 1.

Vannavtrykk [video] Kvinners plass i samfunnet [undervisningstips]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 508,497 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: