Jeg har startet på det nye skoleåret

13.08.15 at 21:30 Legg igjen en kommentar

Sommeren – eller i alle fall det som kalenderen sier er sommer – begynner å nærme seg slutten, og jeg har allerede vært i gang i flere uker. Denne uka begynte jeg også med reising igjen, og kalenderen forteller meg at det kan nok bli hektisk denne høsten også.

Jeg har vært i Sandnessjøen og på Noresund denne uka – begge steder med lærere fra voksenopplæringa. Det har vært veldig kjekt, og jeg har fått mange gode tilbakemeldinger. Tilstedeværelse på nett, grunnleggende digitale ferdigheter og digital dømmekraft har vært tema.

På vei fra Sandnessjøen tok jeg en titt på destinasjonene til Widerøe (i Norge) og fant ut at jeg har landet på 22 av de totalt 43 stedene – dog ikke alltid landet med Widerøe. Jeg flyr tidvis med SAS eller Norwegian også. Mon tro om jeg kan klare å lande noen av de stedene jeg ikke har vært i løpet av kommende skoleår. Har også notert meg følgende siden jeg ofte sover på fly; Widerøefly med skinnseter er ganske gode å sove i, de med tekstilseter er ikke fullt så gode. Pluss også for at det aldri er mer enn 2 seter i bredden, minus for mye støy. Norwegian har gode seter å sove i, men ikke hvis jeg må sitte i midtsetet med en på hver side. SAS har de dårligste setene å sove i, minus hvis vi sitter tre i bredden – og spesielt hvis jeg må sitte i midten. I alle fall gjelder dette for min kroppsbygging 🙂

Neste uke blir det jobbing i Fredrikstad – der er det en skole som skal inn i nytt bygg, og de satser på teknologi og vil se på andre måter å undervise på. Det kan bli et spennende arbeid. Jeg skal også jobbe i Oslo, da med filmproduksjon. TV2 Skole er i gang igjen, så da blir det som vanlig oppgavelaging hver uke. IKTplan er også et løpende prosjekt, der er det vgo som har mest fokus hos meg om dagen. Barnehage vil bli pilotert, og jeg har veldig lyst til at VOX (voksenopplæring) også skal inn som en del – så får vi se om det går den veien.

De kommende ukene blir det å reise til Oslo, Odda, Kristiansand, Lørenskog og Bergen – så det blir nok mange timer bak rattet før snøen kommer. Stor variasjon i oppdragene, men det er bare hyggelig – fra foredrag og ulike opplæringskurs til implementering og endringsprosesser. Jeg skal prøve å få tid til å få ut mitt bokprosjekt også, og satser på tid til å blogge. Det er i alle fall mye spennende som skjer innenfor utdanning – her gjelder det å henge med i svingene.

Advertisements

Entry filed under: Privat. Tags: .

IKTplan vgo – kompetanse og ferdigheter Refleksjon – din praksis og skolens tradisjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,283 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 318 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 318 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: