#NKUL15 – jeg har meldt meg på!

04.03.15 at 22:05 2 kommentarer

Da var påmeldingen til vårens store begivenhet åpnet – og jeg har allerede meldt meg på. NKUL står for Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring – og de har i år helt nye nettsider, som du finner på denne lenka.

Det er alltid hyggelig å være på NKUL og treffe gamle kjente – altså som jeg kjenner fra før, ikke oldinger – og gjøre nye bekjentskaper. Jeg gleder meg i år til å høre på Howard Rheingold og Jose Ferreira, og jeg har blinket meg ut noen av de parallelle sesjonene også. Selv skal jeg ha foredrag på torsdagen (S2C) hvor jeg skal snakke om, og vise eksempler på, problemløsning og problemløsningsstrategier – og snakke om hvordan lage gode spørsmål (refleksjon). Litt avhengig av tiden, men jeg tror jeg skal klare å presse det inn også, så vil jeg også snakke noe om digitale tester og hvordan man kan bruke funksjonalitet i eksisterende testverktøy for å lage andre typer tester enn de tradisjonelle (som ofte er preget av flervalgsoppgaver med faktasvar).

Jeg har også planene klare for å sende inn forslag til Teachmeet’en på onsdag kveld – og oppfordrer andre til å gjøre det også. Hvis det blir som vanlig er det en 2-minutter og/eller en 7-minutter presentasjon du kan delta med. Man melder seg på, og sender evt over presentasjon, i forkant – og under arrangementet er det loddtrekning om hvem som får komme på scenen med sitt miniforedrag. Jeg har vært heldig til nå – og har holdt 2 foredrag på hver av de 2 foregående teachmeetene under NKUL.

Jeg gleder meg til disse dagene i Trondheim i begynnelsen av mai måned – og håper jeg ser deg der også.

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen. Tags: , , , .

Forskning på læringsutbytte? Implementering – nå produksjonsmålene

2 kommentarer Add your own

  • 1. Hanne-Lisbet Løite  |  05.03.15, kl. 12:15

    NDLA vil også være der, jeg blir å finne på stand og har meldt meg på flere foredrag. Mye bra velge mellom og vanskelig å velge bort! Håper vi ses.

  • 2. evabra  |  08.03.15, kl. 19:33

    Det gjør vi helt sikkert 🙂 Gleder meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 508,277 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: