#NKUL15 – jeg har meldt meg på!

Da var påmeldingen til vårens store begivenhet åpnet – og jeg har allerede meldt meg på. NKUL står for Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring – og de har i år helt nye nettsider, som du finner på denne lenka.

Det er alltid hyggelig å være på NKUL og treffe gamle kjente – altså som jeg kjenner fra før, ikke oldinger – og gjøre nye bekjentskaper. Jeg gleder meg i år til å høre på Howard Rheingold og Jose Ferreira, og jeg har blinket meg ut noen av de parallelle sesjonene også. Selv skal jeg ha foredrag på torsdagen (S2C) hvor jeg skal snakke om, og vise eksempler på, problemløsning og problemløsningsstrategier – og snakke om hvordan lage gode spørsmål (refleksjon). Litt avhengig av tiden, men jeg tror jeg skal klare å presse det inn også, så vil jeg også snakke noe om digitale tester og hvordan man kan bruke funksjonalitet i eksisterende testverktøy for å lage andre typer tester enn de tradisjonelle (som ofte er preget av flervalgsoppgaver med faktasvar).

Jeg har også planene klare for å sende inn forslag til Teachmeet’en på onsdag kveld – og oppfordrer andre til å gjøre det også. Hvis det blir som vanlig er det en 2-minutter og/eller en 7-minutter presentasjon du kan delta med. Man melder seg på, og sender evt over presentasjon, i forkant – og under arrangementet er det loddtrekning om hvem som får komme på scenen med sitt miniforedrag. Jeg har vært heldig til nå – og har holdt 2 foredrag på hver av de 2 foregående teachmeetene under NKUL.

Jeg gleder meg til disse dagene i Trondheim i begynnelsen av mai måned – og håper jeg ser deg der også.

Reklamer

2 comments

  1. NDLA vil også være der, jeg blir å finne på stand og har meldt meg på flere foredrag. Mye bra velge mellom og vanskelig å velge bort! Håper vi ses.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s