Nytt år og nye muligheter

09.01.15 at 15:09 Legg igjen en kommentar

Da er vi allerede ferdig med første arbeidsuke dette året, og jeg har allerede vært ute på tur (og i tillegg hatt en utforkjøring) og feiret rund dag (så nå er middelhøyden i alle fall nådd). Håper alle har det bra og er i full gang, og at alle har fått en fin start på det nye året.

Noen av de tingene jeg skal jobbe med framover er;
– implementering av IKTplan i enkelte kommuner
– utarbeidelse av program for heving av egenkompetanse hos lærer
– grunnlagsdokument for 1:1 med hovedvekt på BYOD
– oppfølging av digital satsing i enkeltskoler, kommuner og fylkeskommuner
– ferdigstille bok om den femte basiskompetansen (noe jeg skulle fått ferdigstilt for lenge siden, men som ar måttet vike for andre oppdrag)
– oppgaveproduksjon for TV2 Skole (begynner å nærme meg 5 år her med oppgavelaging)

Det er foreløpig ikke altfor mange reisedager satt inn i kalenderen, men det fylles fort. Denne uka har jeg fått 9 bestillinger til nå, så det kan se ut som om det begynner å røre på seg igjen. Jeg vet også at det blir videreføring av en del ting som ble startet i fjor, så det blir nok hektisk i år også – men moro at det skjer ting! Jeg føler virkelig at det rører seg en del steder.

Jeg skal derimot ikke til Bett i år (tror jeg) – i år må jeg nok prioritere litt andre ting, men jeg skal på NKUL. Ellers er det litt ulike konferanser og samlinger som ligger mer og mindre fastspikret i kalenderen, så jeg får se hva det ender opp i. Forhåpentligvis blir det tid til blogginnlegg framover.

Advertisements

Entry filed under: Privat. Tags: , .

Skole-hjem-samarbeid I gang med implementering

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,674 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: