Skole-hjem-samarbeid

PC’en tålte tydeligvis ikke å være ute av bruk i opptil flere dager, og resultatet ble formatering dessverre. En del filer forsvant derfor og må tas igjen, men en del var takk og pris lagret i skya. Det gir også grunn for å rydde i filene, og da kom jeg over noe som jeg hadde notert meg for flere år siden – uten at jeg vet fra hvor – og som jeg syntes virket fornuftig. Hva mangler, hva bør ut – innspill mottas med takk 🙂

Reklamer

2 comments

  1. Hei og god jul Eva 😊 Som du vet er foreldre/hjem samarbeidet noe jeg brenner veldig for og mener det er et uhorvelig stort forbedringspotensiale i. De «såkalte» (og svært diffuse) kravene som stilles til meg som foreldre blir overhode ikke fulgt opp. På jobben kan jeg ikke gjøre jobben min bare sånn passe uten at noen reagerer. Jeg kan for eksempel ikke la være å stille på møter uten å gi beskjed eller gi en god forklaring. Jeg er enig i mye av det du har i slidene dine, men jeg tror vi må begynne å definere hvilken rolle foreldrene skal ha for barnets læring, og (fritt etter Eva B) hvordan indentifisere at kravene innfris for så å planlegge hvilke tiltak og aktiviteter som skal gjøre hver barns læring optimal. Jada jada ….jeg lever kanskje i en drøm, men drømmer er noen ganger til for å oppfylles 😊 Fortsatt god jul.

  2. Takk for kommentar – og en riktig god jul til deg og dine også. Godt innspill å sammenligne med hvordan vi oppfører oss på jobb, for det å oppdra barn er faktisk en ganske stor jobb det også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s