Skole-hjem-samarbeid

27.12.14 at 16:30 2 kommentarer

PC’en tålte tydeligvis ikke å være ute av bruk i opptil flere dager, og resultatet ble formatering dessverre. En del filer forsvant derfor og må tas igjen, men en del var takk og pris lagret i skya. Det gir også grunn for å rydde i filene, og da kom jeg over noe som jeg hadde notert meg for flere år siden – uten at jeg vet fra hvor – og som jeg syntes virket fornuftig. Hva mangler, hva bør ut – innspill mottas med takk 🙂

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen. Tags: .

Da var det jul igjen Nytt år og nye muligheter

2 kommentarer Add your own

  • 1. lenaaandersen  |  28.12.14, kl. 13:29

    Hei og god jul Eva 😊 Som du vet er foreldre/hjem samarbeidet noe jeg brenner veldig for og mener det er et uhorvelig stort forbedringspotensiale i. De «såkalte» (og svært diffuse) kravene som stilles til meg som foreldre blir overhode ikke fulgt opp. På jobben kan jeg ikke gjøre jobben min bare sånn passe uten at noen reagerer. Jeg kan for eksempel ikke la være å stille på møter uten å gi beskjed eller gi en god forklaring. Jeg er enig i mye av det du har i slidene dine, men jeg tror vi må begynne å definere hvilken rolle foreldrene skal ha for barnets læring, og (fritt etter Eva B) hvordan indentifisere at kravene innfris for så å planlegge hvilke tiltak og aktiviteter som skal gjøre hver barns læring optimal. Jada jada ….jeg lever kanskje i en drøm, men drømmer er noen ganger til for å oppfylles 😊 Fortsatt god jul.

  • 2. evabra  |  28.12.14, kl. 21:05

    Takk for kommentar – og en riktig god jul til deg og dine også. Godt innspill å sammenligne med hvordan vi oppfører oss på jobb, for det å oppdra barn er faktisk en ganske stor jobb det også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,283 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 318 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 318 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: