Strekke seg ut

02.05.14 at 16:07 Legg igjen en kommentar

Det har vært hektiske uker, men nå nærmer det seg roligere tider (tror jeg). De siste ukene har jeg vært i Bodø, på Sunnmøre, i Trondheim og på Steinkjer – jeg har også vært i Oslo og hatt oppdrag i Sogndal. Neste uke er det NKUL (etter to hektiske dager i Tønsberg/Nøtterøy), og jeg har to sesjoner der (apper – lek eller læring, iktplan) + meldt inn foredrag til Teachmeet på kvelden.

NKUL er alltid artig, kanskje mest fordi det er mange kjente tilstede – så jeg gleder meg veldig. Minner om ildsjelnettverk på torsdag – utfyllende info kommer om dette. På onsdagen har jeg to sesjoner jeg skal delta på, og den første er med min gode venn Lage. Vi skal snakke om app’er – lek eller læring? Vi har fått mange påmeldinger til denne sesjonen og har fått beskjed om at vi er tildelt R1 – et av de store auditoriene. Moro 🙂 I forbindelse med planleggingen av sesjonen spurte Lage meg hvordan vi skulle strekke vårt foredrag ut lenger enn de tilmålte 45 minutter – og nå har vi en plan (som delvis er satt i verk). Noe vi forsøker er å vekke noe interesse gjennom noen utsagn som vi kommer med i forkant – så foredraget startet egentlig i går. Vi formidler gjennom QR-koder, og de som kommer på NKUL kan like gjerne laste ned en app for å lese av slike koder med en gang. Her er to av våre «teasere» til sesjonen – og kommer dere skal dere få svar:

hjerteNKUL NKUL sesjon teaser

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen, web2.0. Tags: , , , , , .

Alt du avslører om deg selv på nett Samarbeid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 508,277 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: