#Teachmeet på Skarnes

27.03.14 at 15:07 Legg igjen en kommentar

Da har jeg kommet hjem etter å ha tilbragt en dag på Skarnes vgs, og det var veldig hyggelig. Der var jeg sammen med min gode venn Lage – og vi hadde først en fellesseanse med elever og lærere, og deretter ble alle elevene overlatt til Lage mens jeg hadde et par timer med lærere. Flere av lærerne hadde vært på teachmeeten på NKUL i fjor, og hadde blitt inspirert til å lage et eget arrangement – Teachmeet Glåmdalen. Hele 80 lærere var påmeldt, og de hadde laget en hyggelig ramme i kantina med tapas og med velkomstmusikk (noen av musikkelevene ved skole). Jeg snakket med flere lærere i løpet av kvelden og alle ga uttrykk for at de syntes dette var en hyggelig måte å få inspirasjon på – og de som kastet seg ut i foredrag gjorde en god jobb, selv om noe var litt nervøse før de stod der framme. Vi kommer til å se flere av lærerne herifra i Trondheim også – kanskje noe av dem til og med melder inn foredrag selv.

Neste uke blir det hektisk med Oslo mandag, Trondheim tirsdag, Oslo igjen på onsdag og på min lokale høyskole på torsdag morgen.

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen. Tags: , , , , .

Noen ord fra jeg var på Global Forum Digital dømmekraft med #STFK

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,969 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: