Møt en av skolene jeg skal være mentor for – og bli imponert!

12.12.13 at 10:55 4 kommentarer

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen. Tags: , , , .

Spørsmål og kommentarer [Monitor 2013] Bilder av elevene – noen ting å tenke på

4 kommentarer Add your own

 • 1. Elisabeth Engum (@PGelisa)  |  12.12.13, kl. 18:14

  Her var mye kjent: OneNote, itslearning og YouTube – til og med Lenovomaskinen er den samme som jeg har brukt i en årrekke!

  Veldig moro Eva! Hva betyr det at du skal være mentor for dem?

 • 2. evabra  |  12.12.13, kl. 19:10

  Det betyr at de, etter søknad, har blitt en av 80 skoler rundt om i verden som er tatt opp i Microsoft sitt mentorskoleprogram. Jeg er en av 13 coacher i MS sitt mentorteam og skal jobbe med 2 tyske, 2 franske og 2 britiske skoler framover – og hvor målet er at skolene skal bli blant de mest innovative skolene i verden. Det betyr f.eks. at vi tar utgangspunkt i ståstedsanalyse for hvor innovativ skolen er i dag, jobber gjennom ulike rammeverk som MS har tilgjengelig (eks 21CLD) og andre metoder for å endre hvordan lærerne underviser med teknologi.

  På denne skolen har alle på mellomtrinn iPad, og fra ungdomstrinn er det helt papirløst. Som nav bruker de OneNote, Outlook og Its. Satsing på god infrastruktur og har hele 4 fulle stillinger på IT for å serve 200 elever. Nå om dagen har de begynt med 3D-printing og venter på noen roboter fra Frankrike.

  Som du nevner er mange ting også kjente, f.eks. jobbing i OneNote – og de bruker også omvendt undervisning bredt, og får også ungdomsbedrift til å lage digitale læringsressurser som skolen kjøper og bruker i læringsplattformen.

 • 3. Elisabeth Engum (@PGelisa)  |  12.12.13, kl. 19:26

  Høres ut som du har fått en spennende oppgave Eva, å være mentor for denne skolen 🙂 Hvordan er nivået på de andre skolene?

 • 4. evabra  |  12.12.13, kl. 22:47

  Regner med at nivået generelt er høyt siden det kun er 80 skoler på verdensbasis og de blir valgt ut etter søknad. Men spennende er det 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

 • 508,405 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: