Møt en av skolene jeg skal være mentor for – og bli imponert!

Reklamer

4 comments

  1. Her var mye kjent: OneNote, itslearning og YouTube – til og med Lenovomaskinen er den samme som jeg har brukt i en årrekke!

    Veldig moro Eva! Hva betyr det at du skal være mentor for dem?

  2. Det betyr at de, etter søknad, har blitt en av 80 skoler rundt om i verden som er tatt opp i Microsoft sitt mentorskoleprogram. Jeg er en av 13 coacher i MS sitt mentorteam og skal jobbe med 2 tyske, 2 franske og 2 britiske skoler framover – og hvor målet er at skolene skal bli blant de mest innovative skolene i verden. Det betyr f.eks. at vi tar utgangspunkt i ståstedsanalyse for hvor innovativ skolen er i dag, jobber gjennom ulike rammeverk som MS har tilgjengelig (eks 21CLD) og andre metoder for å endre hvordan lærerne underviser med teknologi.

    På denne skolen har alle på mellomtrinn iPad, og fra ungdomstrinn er det helt papirløst. Som nav bruker de OneNote, Outlook og Its. Satsing på god infrastruktur og har hele 4 fulle stillinger på IT for å serve 200 elever. Nå om dagen har de begynt med 3D-printing og venter på noen roboter fra Frankrike.

    Som du nevner er mange ting også kjente, f.eks. jobbing i OneNote – og de bruker også omvendt undervisning bredt, og får også ungdomsbedrift til å lage digitale læringsressurser som skolen kjøper og bruker i læringsplattformen.

  3. Regner med at nivået generelt er høyt siden det kun er 80 skoler på verdensbasis og de blir valgt ut etter søknad. Men spennende er det 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s