Refleksjonsoppgaver – presentere seg på nett

06.09.13 at 12:07 Legg igjen en kommentar

Denne uka har jeg vært en tur til Hedmark og Oppland hvor jeg snakket om digital skole, med særlig fokus på hvorfor det er så viktig med digital kompetanse. Deretter har jeg tilbragt noen dager hos IKT-senteret, hvor jeg har jobbet med portalene iktplan og digital dømmekraft – og vi har planer både for kvalitetsheving av portalene, ressurser for å lære ferdigheter og hvordan vi skal formidle «det glade budskap». En liten skisse av hva vi tenker oss ble sendt ut til en gruppe lærere, og tilbakemeldingene var positive – så jeg tenker at dette skal bli moro. Mer informasjon om portalene og planene kan dere blant annet få ved å komme på sesjonen til Erik Westrum (og meg) under IKTsenterets konferanse i oktober. Informasjon om den finner du her. Mange spennende navn på forelesersiden, og i ingressen kan man lese følgende »

Digitalisering av utdanning er med på å endre lek, læring og undervisning fra barnehage til høyere utdanning.

Konferansen er en møteplass for deg som er opptatt av å forstå og påvirke sammenhengen mellom IKT og utdanning.

konferanse2013

Neste uke skal jeg ha en fulldag med videregående elever hvor vi skal snakke mye om digital dømmekraft, og ble også spurt om å lage noen oppgaver som de kunne jobbe med i etterkant. Jeg har derfor laget et forslag som ser slik ut:

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen, læring, web2.0. Tags: , , , , .

Presentasjon fra Lillehammer Nye dyrearter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,674 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: