Fanart og cosplay

01.09.13 at 14:33 Legg igjen en kommentar

Den yngste i familien har mer enn normal interesse for japansk kultur, og deltar derfor på arrangementer som coscon og desucon, i tillegg til at det går i videoer på YouTube, bøker, tegneserier og tegninger.  Coscon og desucon er arrangementer hvor man kler seg ut som figurer fra anime- og mangafilmer/bøker – nesten et slags japansk karneval – og så møtes man. Nå strekker interessen seg utenfor disse organiserte hendelsene også – og et ikke helt ukjent syn er å se henne sammen med sin venninne, iført kostyme, dansende på ulike plasser rundt i nærområdet. Virker nok ganske merkelig på mange, men de har tydeligvis stor glede av det selv. Med andre ord utpregede fanartister. Her et eksempel fra en tilfeldig dag i sommer hvor de er «Mikuo» og «Miku»  og som  kanskje kan sees som et uttrykk for en mindre kjent del av ungdomskulturen (og for de som er oppmerksomme; dansen her ble også omtalt i innlegget «Sommerleir i heimen» hvor Magnus «Mankuo» tok det som en utfordring. PS: Lage er forresten ferdig med lua – tenkelua. Mer om dette kommer….)

Advertisements

Entry filed under: Privat.

Læringsliv Presentasjon fra Lillehammer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,283 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 318 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 318 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: