#Tweetup i Oslo, 4. september

26.08.13 at 16:15 1 kommentar

Da var skoleåret alt godt i gang, og vi prøver på en liten tweetup igjen i Oslo. Nærmere bestemt onsdag 4. september kl 19.30 – og siden det har vært så vellykket de forrige gangene prøver vi igjen å ta det på restauranten Mangiamo på Grünerløkka. Det enkleste er å ta trikken til Olaf Ryes plass – og så er det kun et par minutter å gå. Skanner du inn QR-koden kan du få instrukser fra hvor du er og hvordan du kommer dit.

Det er opp til hver enkelt om man ønsker å spise og drikke der, det viktigste er å komme og treffe inspirerende og engasjerte mennesker – det pleier å bli veldig hyggelig. Ikke vær bekymret om du ikke kjenner noen fra før, du blir fort kjent med oss 🙂

Jeg tenkte at vi også kunne diskutere om det var mulig å få til en #Teachmeet i Oslo i løpet av høsten. Mange som har ytret ønske etter at det var så vellykket på #NKUL i mai.

Gi meg gjerne beskjed via epost (evabra@online.no) eller til @evabra på Twitter om du har lyst til å komme – dette fordi vi må reservere plass (populært sted).

Advertisements

Entry filed under: Privat. Tags: , .

Tolking av kompetansemål – noen tanker Valgets kvaler

1 kommentar Add your own

  • 1. Sven olaf brekke  |  26.08.13, kl. 16:29

    Jørund skal ha en samling rundt ITEC i midten av november. Da er vi tre fra Odda i Oslo. Supert om det hadde klaffet med Teachmeet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,674 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: