#Tweetup i Oslo, 4. september

Da var skoleåret alt godt i gang, og vi prøver på en liten tweetup igjen i Oslo. Nærmere bestemt onsdag 4. september kl 19.30 – og siden det har vært så vellykket de forrige gangene prøver vi igjen å ta det på restauranten Mangiamo på Grünerløkka. Det enkleste er å ta trikken til Olaf Ryes plass – og så er det kun et par minutter å gå. Skanner du inn QR-koden kan du få instrukser fra hvor du er og hvordan du kommer dit.

Det er opp til hver enkelt om man ønsker å spise og drikke der, det viktigste er å komme og treffe inspirerende og engasjerte mennesker – det pleier å bli veldig hyggelig. Ikke vær bekymret om du ikke kjenner noen fra før, du blir fort kjent med oss 🙂

Jeg tenkte at vi også kunne diskutere om det var mulig å få til en #Teachmeet i Oslo i løpet av høsten. Mange som har ytret ønske etter at det var så vellykket på #NKUL i mai.

Gi meg gjerne beskjed via epost (evabra@online.no) eller til @evabra på Twitter om du har lyst til å komme – dette fordi vi må reservere plass (populært sted).

Reklamer

One comment

  1. Jørund skal ha en samling rundt ITEC i midten av november. Da er vi tre fra Odda i Oslo. Supert om det hadde klaffet med Teachmeet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s