Sjekket inn @ home

21.08.13 at 11:27 Legg igjen en kommentar

Da tilbake i heimen igjen etter en tur til Karasjok. Tusen takk for hyggelig opphold på Norges kaldeste plass – selv om det var godt og varmt mens jeg var der, og takk for nydelige glasskuler med samisk motiv. Maten kom også godt med på turen hjem 🙂

Det er pussig hvor liten verden egentlig er når man tenker seg om. Her var jeg avgårde til en liten plass i nord, og så plutselig viser det seg at en annen skal til samme sted og holde kurs. Jeg på samisk videregående og hun på grunnskolen samme dag.. I tillegg hadde hun leiebil, noe som gjorde at jeg fikk skyss tilbake til Lakselv for å fly til Oslo. Et veldig hyggelig bekjentskap og en dere bør merke dere @hildeschjerven på Twitter. Hun hadde snakket om vurdering for læring og baklengs planlegging – og baklengs planlegging var også noe jeg var innom i går. Når vi så kommer til flyplassen, som hører til de minste flyplassene i Norge, så var det ikke mange minuttene før både @hennlund og @kjemikeren også dukket opp – de hadde holdt kurs på vgs i Lakselv. Plutselig var vi da fire mennesker som møttes her en tirsdag ettermiddag – helt tilfeldig, men alltid hyggelig. Jeg anbefaler derfor alle å komme seg på Twitter, å ha et nettverk er aldri dumt – og plutselig møter du mennesker som er engasjerte, kunnskapsrike og ikke minst trivelige.

Det gikk nesten galt etter å ha byttet fly i Tromsø. Personen foran meg fikk en beskjed av personalet, reiste seg raskt og tok ut sekk fra bagasjehyllen for så å skynde seg ut av flyet. «Hmmm – var ikke det min sekk»,  tenkte jeg, og reiste meg for å sjekke. Det stemte – han hadde nok tatt feil sekk i hastverket og tatt med seg min. Jeg fikk personalet til å løpe etter ham – og takk og pris nådde de ham igjen slik at han fikk sin sekk og jeg fikk tilbake min. Det er da jeg tenker at sannelig er det godt at jeg har mye lagret i skya – så blir jeg ikke helt satt ut i alle fall hvis noe skulle skje med PC’ene. Sikret for tilgang er de også, så han ville nok blitt ganske skuffet hvis han hadde prøvd å starte dem opp. Resten av turen gikk takk og pris greit – selv om jeg må si at det å kjøre over fjellet midt på natten med bare fullmånen som selskap føles ganske alene, nesten som man er på en annen planet. Andre observasjoner underveis var en rev og tre hjort, hvorav den ene løp over veien foran meg. Vanligvis ser jeg hjort når jeg er på reise, men i den siste tiden har det også dukket opp et par elger – så jeg er ganske oppmerksom mens jeg kjører, det er ikke noe å få i frontruta noen av delene.

Ellers hadde vi litt moro med smarttelefoner i går, vi brukte blant annet Kahoot – og konkurranseaspektet der er nok mer fengende enn man kanskje skulle tro i utgangspunktet. Jeg tror nok at jeg får lage flere slike oppgaver til framtidige foredrag – dette var moro.

Nå blir det noen dager med jobbing hjemme før det blir ut på reise igjen, men det er flere spennende ting som ser ut til å komme framover. Jeg er straks tilbake her på blogg med mer info, eller kanskje jeg rett og slett dukker opp på en flyplass nær deg 🙂

Advertisements

Entry filed under: Privat. Tags: .

På vei mot Finmark Tolking av kompetansemål – noen tanker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,976 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: