På vei mot Finmark

18.08.13 at 15:57 2 kommentarer

I dag sitter jeg på buss på vei mot Oslo, for i morgen reiser jeg nordover – det er Karasjok jeg skal besøke. Det blir spennende, der har jeg ikke vært før. Jeg tenkte jeg skulle få til litt jobbing underveis, og på stolene på bussen står det så flott «No får du gratis wi-fi på bussane våre». Det skulle jeg ønske var sant, men må sitte med delt nett fra mobilen for å komme meg online – og ikke for første gang. Konklusjonen er derfor at dette er ingen Internettbuss, bare Nettbuss jeg reiser med…Her må det skjerpings til Nettbuss!

Noe har jeg likevel fått gjort, og det er å lage starten på en notatblokk for OneNote som lærerne i Karasjok skal få laste ned og arbeide videre med. Vi skal snakke om OneNote, om smarttelefoner, klasseledelse – og litt til. Notatblokka kan lastes ned her – også for de som er interessert, men som ikke kommer fra Karasjok.

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen, læring, web2.0. Tags: , , , .

Statistikk og korrelasjoner – og litt om qr-koder Sjekket inn @ home

2 kommentarer Add your own

 • 1. KINE  |  22.08.13, kl. 20:37

  Hei, jeg hadde tenkt å ta en titt på din OneNote-blokk, men det eneste jeg fikk opp var følgende melding:

  Kan ikke søke gjennom Karasjok.onepkg etter virus

  SkyDrive kan ikke skanne Karasjok.onepkg for virus.

  Eneste valgmulighet var å lukke sida. Er det noe man man «gå rundt» for å åpne den?

 • 2. evabra  |  25.08.13, kl. 11:03

  Hei, så synd at du ikke fikk tilgang. Det har nok mest med sikkerhetsinnstillingene på din maskin eller på nettverket hvor du sitter – det er ikke noe jeg kan gjøre noen endringer på. Dessverre er akkurat den fila så stor at jeg tror jeg får problemer med å sende den til deg som epost og det er ikke noe poeng å lage den om til pdf – da mister du mye av innholdet. Håper det løser seg – OneNote er etter min oppfatning det aller beste verktøyet man kan ha for å samle, organisere og gjenfinne informasjon – i tillegg til muligheter for samarbeid og distribusjon 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

 • 516,944 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 322 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 322 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: