Lyst på foredrag?Gir bort! [#nkul13] RT gjerne

19.04.13 at 18:14 Legg igjen en kommentar

På NKUL13 i mai skal Erik (Westrum) og jeg ha en sesjon om Digital dømmekraft. Jeg har vært mye ute og snakket om det, spesielt på denne siden av nyttår, og tendensen ute er at man ønsker en hel dag – og fordelt på elever, lærere og foresatte. Det betyr en hektisk dag stort sett, men samtidig mulighet for å nå mange – jeg har hatt mellom 400 og 750 pr dag når jeg har hatt alle grupper. Litt om hvordan en slik dag er har jeg skrevet i dette blogginnlegget. Interessen ute har vært stor – og det er vi veldig glade for, for det er et viktig tema. Tilbakemeldingene har stort sett; «vi har fått mye å tenke på» og «trodde personvern, kildekritikk og opphavsrett skulle være kjedelig – men har kost meg slik». Hyggelig 🙂

Siden vi gjerne vil at så mange som mulig får en slik dag bestemte vi oss for at vi blant deltakerne på sesjonen skulle gi bort en slik foredragsdag gratis (ressursene er jo gratis tilgjengelig, men mange ønsker en kickoff). Kudos til Microsoft, som også synes at dette arbeidet er viktig, og som derfor har sponset reise for oss til den som blir trukket ut – resten av kostnaden tar vi selv.

Kunne dette være noe for deg? Bli med på sesjon. Vi skal gjøre vårt beste for å gi deg utbytte!

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen. Tags: , , .

Hva snakker du egentlig om når du er ute? En etter en etter en, og av og til nytter det ikke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 508,497 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: