#NKUL nærmer seg

05.04.13 at 18:34 Legg igjen en kommentar

Tilbake i heimen etter noen hektiske dager østpå, og prøver å se litt framover. Denne uka har jeg vært hos forlaget, og bokproduksjonen min er i full gang (oppgaveorientert tilnærming til samfunnsfag på ungdomstrinn), jeg har hatt faglig og hyggelig samvær med likesinnede, jeg har vært på skolebesøk i Bærum og snakket om digital dømmekraft med både lærere og foreldre. Det er så hyggelig å være ute og treffe positive mennesker 🙂 Neste uke er det Vågå som står for tur, med to fulle dager hvor vi skal både jobbe med elever, lærere og foreldre. Det blir moro. Rett derifra til Nordfjord og snakke om både iktplan og digital dømmekraft. Nå om dagen sprer det seg som ild i tørt gress – det ser ut til at vi treffer noe der ute i kommune-Norge.


Nå er det faktisk ikke mer enn en måneds tid før NKUL skal gå av stabelen, og jeg gleder meg til å reise dit og møte gamle og nye kjente. Det blir også hyggelig å ha sesjon selv (om digital dømmekraft – det er noe av det jeg har mest etterspørsel etter nå om dagen). Og for å drive skamløs markedsføring så er det fortsatt ledige plasser på sesjonen vår – vi skal gjøre vårt beste for de som kommer 🙂

Noe annet som jeg gleder meg til der er TeachMeet, og dagens telefon med Trondheim fortalte meg at Byscenen begynner å bli ganske full! Fortsatt ledige plasser, men de som ønsker å være der bør nok sørge for å melde seg på snarest mulig. De som har noe på hjertet bør også få sendt over om de vil ha en mikro- eller nanopresentasjon – jeg skal sende min over i løpet av helga, og jeg kunne egentlig tenkt meg en mikro*nano i lengde 🙂 Mer informasjon om TeachMeet på denne lenka. Har du noe på hjertet så kan dette være anledningen du har ventet på!

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen. Tags: , , , .

Løse tanker rundt undervisning Før og nå?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,969 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: