Change the World – or go home!

12.02.13 at 23:58 Legg igjen en kommentar

Hvorfor en slik dramatisk overskrift i dag? I dag reklamerer jeg  rett og slett for en konferanse i Østfold (Moss) i slutten av februar hvor jeg selv har foredrag – og skal snakke om både oppgavelaging, gratisprogrammer og digital dømmekraft. Selv gleder jeg meg til å høre på Håvard Tjora og hva han mener er viktig i skolen i dag, men her burde det være noe av interesse for både de som vil høre om pedagogikk og de som vil høre om teknikk.

Arrangørene ønsker at konferansen skal være praktisk og nyttig rettet, og jeg liker godt at ambisjonsnivået er høyt – slik overskriften tydelig gir uttrykk for. Mer informasjon om konferansen finner du på denne lenka.

Ellers er det mye digital dømmekraft om dagen, i forrige uke var det Medietilsynet på Safer Internet Day og en tur til Tromsø (både fagdag Tromsø kommune og skolebiblioteksutvikling med Universitetet i Agder) – denne uka blir det mer skolebiblioteksutvikling med samling på Gardermoen før turen går videre til Harstad og fagdag.

Og så måtte jeg le litt for meg selv når jeg fikk beskjeden under fra LinkedIn – jeg tror nok det mest tyder på at «endorse» ikke er så utbredt i Norge.

linkedin

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen. Tags: , , , .

Vitenskapsformidling [ted] Informasjonskompetanse – nytt nettsted

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 508,277 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: