Liten oppstarts-status

Da ser det ut som om ting er i gang igjen i det ganske land – og mine dager har også vært rimelig hektiske, og blir det framover. Som jeg har skrevet tidligere har jeg vært en tur i Vågå, og jeg har også hatt OneNote-kurs for lærere i Førde – så i forrige uke var det omtrent 160 lærere som var med meg på kurs. TV2 – skole kommer med første sending i neste uke, og det betyr at jeg har begynt med oppgavelaging denne uka, den første av ca 40 for inneværende skoleår.

Jeg har forsåvidt laget oppgaver i hele sommer av litt ulikt slag, litt avhengig av hva som har blitt bestilt. Det viser seg også at et forlag er interessert i deler av produksjonen min så jeg regner med at det blir litt jobbing mot de også framover. Microsoft er involvert i flere av de tingene jeg er ute på, blant annet i Vågå, så der fortsetter også samarbeidet framover. Neste uke blir det avgårde til Stord og Høyskolen Stord/Haugesund og snakke med de som tar mastergrad i IKT og læring, og jeg skal også snakke med studentene på grunnleggende lærerutdanning. Det er jeg veldig glad for, jeg mener at IKT må bli en naturlig del av grunnutdanningen. Tidligere i måneden hadde jeg møte med lærerutdanningen på min lokale høyskole, håper vi kan jobbe noe videre der. Jeg rakk også en tur østover tidligere i måneden – da med jobbing med digital dømmekraft, grunnlovsjubileet2014 og spilldynamikk.

Om et par uker blir det full fart hele uka. Først en lokal 1-10-skole og tema barn og unge på nett. Deretter østover og jeg håper vi kan få til en liten «edutweetup» på tirsdag 4. september i Oslo – mer info kommer. Så møte med forlag og deretter to økter hos Senter for IKT i utdanningen – der skal de igang med produksjon av ressurser både for stemmerettsjubileet 2013 og grunnlovsjubileet 2014. Direkte derifra til Trondheim og møte ang NKUL13 før kursen går til Oslo og videre til Drammen.

I uka etter blir det samling med Microsofts PIL-partnere, og jeg tror jammen jeg skal få presset inn en skoleledertur til Stockholm og Helsinki inn og når jeg nærmer meg slutten av september. Deretter blir det litt roligere i oktober, men i november begynner det å fylles opp med konferanse hos Orkidesamarbeidet på Nordvestlandet, Østfold fylkeskommune sin konferanse og SDU på Lillestrøm. Og da…..ja, da nærmer vi oss vel jul igjen…

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s