IKT-plan og digital dømmekraft

07.06.12 at 15:03 Legg igjen en kommentar

Som jeg har nevnt litt om tidligere, og lagt ut noen smakebiter på,  arbeider jeg sammen med Drammen kommune (prosjektbasen) med et digitalt dømmekraftprosjekt. Dette regner vi med at vil være tilgjengelig til skolestart.

I tillegg har Drammen også en IKT-plan som ligger åpent tilgjengelig på iktplan.no – og flere kommuner rundt om i landet har tatt i bruk hele eller deler av denne. Planen var å ha en samling i Drammen med disse kommunene og andre interesserte, men så kom streiken – og denne samlingen ble derfor utsatt. Nå er det satt ny dato; 20. juni – og alle som er interessert i å se mer på IKT-planen og hvordan den kan integreres og videreutvikles i egen kommune  er velkomne til Drammen denne dagen. Vi letter nok litt på sløret når det gjelder digital dømmekraft-prosjektet denne dagen også.

Ta kontakt med erik.westrum@drmk.no for å melde deg på eller få mer informasjon.

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen. Tags: , , , .

Vi måler og måler [undervisningstips, aktivitet] Hvorfor digital kompetanse i skolen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,969 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: