Litt om planer framover (mars)

01.03.12 at 18:02 Legg igjen en kommentar

Det er mye som skjer i skole-Norge, og så mange ting man gjerne skulle vært med på – men tid (og av og til penger) strekker ikke til. I disse dager har jeg litt pusterom (les hjemmekontor) slik at jeg kan planlegge og ferdigstille en del saker jeg jobber med. Men snart er det ut igjen på tur. Først går turen til Bergen og vurderingskonferanse med Utdanningsdirektoratet. Det gleder jeg meg til, jeg synes vurdering er et spennende område.

Deretter går turen til Oslo med noen møter, og en paneldebatt i regi av Senter for IKT i utdanningen – tema er klasseromsledelse i det digitale klasserommet. Dessverre kolliderer den med Dei Gode Døma, så der får jeg ikke anledning til å være med i år.

Uka etter blir det først en tur til Skien, og deretter rett videre til Stockholm – eller rettere sagt Väsby, med konferansen Så funkar det. Jeg synes de har et bredt og omfattende program – dere kan lese mer her (jeg har selv foredrag her så jeg er vel muligens litt partisk). Så er det å sette kurs hjem og da blir det OneNote-kurs med plan- og bygningsavdelingen hos fylkeskommunen. Fint at OneNote blir tatt i bruk av både ansatte og politikere, det liker jeg 🙂

Advertisements

Entry filed under: Privat. Tags: .

Rammeverk for basiskompetansene Kommentar til rammeverk digitale ferdigheter (@udir)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,969 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: