Partners In Learning Institute

16.01.12 at 17:45 Legg igjen en kommentar

Som jeg har nevnt var jeg opptatt tre av dagene i forrige uke med Partners In Learning Institute (og hadde trening i blant annet rammeverket Leap21 som jeg har skrevet om på bloggen de siste dagene)  – og her er et bilde av noen av oss som var tilstede. Fra venstre mot høyre; Kostas Dimitriou fra Hellas, Maureen Cain fra Microsoft, undertegnede, Marius Milla fra Romania, Jutta Schneider fra Tyskland, José Luís Terol Esteve fra Spania, Rana Madani fra Jordan, Sébastien Cathala fra Frankrike, Baldev Singh fra Microsoft og Vusal Khanlar fra Asserbadjan. Det mangler derfor noen deltakere, bl.a. flere fra Tyskland og fra Latvia.

Det er veldig hyggelig å få ta del i slike arrangementer, og det er mye å lære av både seminar og av de andre deltakerne. Slike seminarer er uvurderlige når det gjelder nettverksbygging – og for min del har det også ført til noen nye oppdrag i utlandet. Det ser derfor ut til at det blir tur til både Sverige og Latvia i løpet av våren, og i tillegg var Spania og Jordan interessert i noe av arbeidet de så jeg hadde gjort tidligere.

For de som vil ta del i noen av ressursene som finnes under Partners In Learning kan notere seg den nye nettsiden: www.pil-network.com – her trenger du en LiveID for å registrere deg, men får da tak i en del nyttige ressurser.

Advertisements

Entry filed under: Privat. Tags: .

Mulighet for selvregulering er viktig (leap21) Jeg egenvurderer oppgave med Leap21-rammeverket

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,976 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: