Partners In Learning Institute

Som jeg har nevnt var jeg opptatt tre av dagene i forrige uke med Partners In Learning Institute (og hadde trening i blant annet rammeverket Leap21 som jeg har skrevet om på bloggen de siste dagene)  – og her er et bilde av noen av oss som var tilstede. Fra venstre mot høyre; Kostas Dimitriou fra Hellas, Maureen Cain fra Microsoft, undertegnede, Marius Milla fra Romania, Jutta Schneider fra Tyskland, José Luís Terol Esteve fra Spania, Rana Madani fra Jordan, Sébastien Cathala fra Frankrike, Baldev Singh fra Microsoft og Vusal Khanlar fra Asserbadjan. Det mangler derfor noen deltakere, bl.a. flere fra Tyskland og fra Latvia.

Det er veldig hyggelig å få ta del i slike arrangementer, og det er mye å lære av både seminar og av de andre deltakerne. Slike seminarer er uvurderlige når det gjelder nettverksbygging – og for min del har det også ført til noen nye oppdrag i utlandet. Det ser derfor ut til at det blir tur til både Sverige og Latvia i løpet av våren, og i tillegg var Spania og Jordan interessert i noe av arbeidet de så jeg hadde gjort tidligere.

For de som vil ta del i noen av ressursene som finnes under Partners In Learning kan notere seg den nye nettsiden: www.pil-network.com – her trenger du en LiveID for å registrere deg, men får da tak i en del nyttige ressurser.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s