En ny uke går mot slutten…

03.11.11 at 20:03 Legg igjen en kommentar

Du verden som tiden flyr – da var det snart helg igjen. Denne uka har jeg vært i Drammen og det er spennende saker som er i gang, både i prosjektbasen og i samarbeid med Senter for IKT i utdanningen. I Drammen jobber de med sin IKT-plan, og der prøver man å lage kjennetegn på måloppnåelse når det gjelder de digitale ferdighetene. Foreløpig er den i beta og følgelig under utvikling, men en liten «sneakpeak» kan du finne på denne lenka – kanskje jeg er litt farget her, men jeg synes dette ser ut til å bli et godt verktøy for lærerne.  Jeg har også lagd utkast til noen spørsmål om kildekritikk – og vil du komme med innspill eller har andre gode forslag på hva jeg har glemt kan du lese spørsmålene i denne pdf’en.

Prosjektet med Digital dømmekraft går framover – dette kommer jeg tilbake til når vi begynner å legge den på nett.  Jeg har også rukket et møte med de fire kommunene i BLLS-samarbeidet (Balestrand, Leikanger, Luster og Sogndal) – hyggelig å gjøre litt lokale ting også. I morgen blir det vel den lokale vgs som kan vente besøk – de vil ha opplæring i bruk av OneNote.

I forrige uke var det Impulskonferansen (som jeg blogget fra da) og Vest-Agder fylkeskommune som stod på planen. Veldig hyggelig i etterkant å få epost fra deltakere som har blitt overbeviste OneNote-brukere.

Neste uke er det først KFF sin IKT-konferanse i Bergen før turen går til Oppland fylkeskommune (OneNote og kombinasjonen OneNote/blogg). Deretter avsluttes uka på skolelederkonferansen på Lillestrøm. Det er derfor hektiske dager og mindre blogging, men jeg regner med at det blir litt liveblogging fra Lillestrøm i alle fall…

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen. Tags: , , , .

«Avdele» delte notatblokker i OneNote Passord er som undertøy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,283 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 318 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 318 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: