Norsk – kinesisk – norsk

18.10.11 at 21:21 Legg igjen en kommentar

Etter et tips fra @chriria på Twitter i går måtte jeg også prøve å oversette noe med Google translate fra norsk til kinesisk – og så tilbake til norsk igjen. Jeg valgte å bruke en svært velkjent tekst. Spørsmålet er om du kjenner den igjen nå: 

  • Mellom åser og fjell og hav. Fascinert av sin familie for å forbedre Norge. Forbedre sin egen utgraving nettstedet. Og sette seg selv i eget hus uppå.
  • Han så på dei steinute strand; Har noen blitt fullført. «La oss være klare, etablering av gårdsbruk; Så jeg rudningen sin egen sikkerhet. «
  • Han dukket opp i bårute havet; Det ruskut vil droppe ut av skolen; Men leikade inn sliter fisk, Og tetthet, ville han se.
  • Inntil han føler noen ganger at Deal meg i varme land! Men når fjellet blenkte vårsola, Han sa tanken på hjemmet medisinsk Beach.
  • Når en hage gaffel B Gronka, Når blomsten stilken på tang, Og når natten lys som dagen, Men han ingen steder venare se.

Det er kanskje noen typiske ord som gjør teksten lett å kjenne igjen her, men kanskje man kan gjøre denne type oppgaver for å være litt kreative og for å se hvilke utfordringer som ligger i det å bruke automatiske oversettertjenester?

 

 

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen. Tags: , , , , , .

Spørsmål som kan fremme kreativitet Hva hvis – parallelle universer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 508,497 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: