Snart skolestart og allerede full fart….

Jeg ser at mange er tilbake igjen fra ferie, det begynner å bli litt mer aktivitet rundt omkring. Her på bruket har det vært ganske mye aktivitet allerede, og jeg tenkte jeg skulle si litt om det jeg kommer til å drive med utover høsten:

Jeg kommer til å fortsette å lage oppgaver for TV2 Skole også kommende skoleår, dette synes jeg er spennende og utfordrende – og håper dere som bruker liker de oppgavesettene jeg produserer.

Jeg kommer til å blogge på Microsoft sin blogg (msutdanning.wordpress.com) også, og jeg har fram til jul allerede laget vel 40 blogginnlegg som venter på publisering. Det blir ulike undervisningstips hver mandag, onsdag og fredag (unntatt skoleferiene). Her blir det litt blanding av noe analogt og noe digitalt, noe små og noen større oppgaver – håpet er at det kan bringe inn litt inspirasjon. Fortrinnsvis er det rettet mot grunnskole, men jeg håper at kanskje ideene kan plukkes opp for vgs og så får man heller tilpasse akkurat innholdet. Det jeg i alle fall kan si er at det er stor variasjon. Anbefaler å tegne seg som epostabonnement eller kjøre via RSS.

Jeg skal sannsynligvis jobbe med et prosjekt om digital dømmekraft, dette kommer jeg tilbake til når ting er avklart – men hovedhensikten her er å lage en minimumspakke for hva man skal gå gjennom i skolen i forhold til temaer som nettvett og netikette, kildekritikk osv.

Jeg skal holde en del kurs framover – de første allerede denne uka. Det blir selvfølgelig mye OneNote – stadig flere ønsker å ta i bruk, både innenfor og utenfor skolebruk. En del andre kurs blir det og, noen rettet mot lærere og andre mot skoleledelse. Det blir både fysiske samlinger og webinarer framover – første allerede 30. august. Deretter blir det skolebesøk i Stockholm og Helsinki i midten av september – spennende, innovative skoler.

Jeg skal delta på flere konferanser framover, enten bare som deltaker eller jeg skal holde innlegg.

Og så skal jeg vel skrive litt her, og jeg har også et par andre forespørsler på vei inn – så det ser jammen ut til at jeg skal slippe å tvinne tommeltotter kommende skoleår også….gleder meg 🙂

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s