Snart skolestart og allerede full fart….

08.08.11 at 15:05 Legg igjen en kommentar

Jeg ser at mange er tilbake igjen fra ferie, det begynner å bli litt mer aktivitet rundt omkring. Her på bruket har det vært ganske mye aktivitet allerede, og jeg tenkte jeg skulle si litt om det jeg kommer til å drive med utover høsten:

Jeg kommer til å fortsette å lage oppgaver for TV2 Skole også kommende skoleår, dette synes jeg er spennende og utfordrende – og håper dere som bruker liker de oppgavesettene jeg produserer.

Jeg kommer til å blogge på Microsoft sin blogg (msutdanning.wordpress.com) også, og jeg har fram til jul allerede laget vel 40 blogginnlegg som venter på publisering. Det blir ulike undervisningstips hver mandag, onsdag og fredag (unntatt skoleferiene). Her blir det litt blanding av noe analogt og noe digitalt, noe små og noen større oppgaver – håpet er at det kan bringe inn litt inspirasjon. Fortrinnsvis er det rettet mot grunnskole, men jeg håper at kanskje ideene kan plukkes opp for vgs og så får man heller tilpasse akkurat innholdet. Det jeg i alle fall kan si er at det er stor variasjon. Anbefaler å tegne seg som epostabonnement eller kjøre via RSS.

Jeg skal sannsynligvis jobbe med et prosjekt om digital dømmekraft, dette kommer jeg tilbake til når ting er avklart – men hovedhensikten her er å lage en minimumspakke for hva man skal gå gjennom i skolen i forhold til temaer som nettvett og netikette, kildekritikk osv.

Jeg skal holde en del kurs framover – de første allerede denne uka. Det blir selvfølgelig mye OneNote – stadig flere ønsker å ta i bruk, både innenfor og utenfor skolebruk. En del andre kurs blir det og, noen rettet mot lærere og andre mot skoleledelse. Det blir både fysiske samlinger og webinarer framover – første allerede 30. august. Deretter blir det skolebesøk i Stockholm og Helsinki i midten av september – spennende, innovative skoler.

Jeg skal delta på flere konferanser framover, enten bare som deltaker eller jeg skal holde innlegg.

Og så skal jeg vel skrive litt her, og jeg har også et par andre forespørsler på vei inn – så det ser jammen ut til at jeg skal slippe å tvinne tommeltotter kommende skoleår også….gleder meg 🙂

 

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen. Tags: , , , , , .

Bli lykkeligere? Trenger hjelp: hva mener dere digital dømmekraft er?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 509,969 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: