Undervisningstips: Hvilket kunstverk?

02.08.11 at 21:20 2 kommentarer

I dag har jeg lekt litt med noen kjente kunstverk og bildebehandlingstjenesten pixlr og laget en liten quiz. Det er ikke så mange verk jeg har tatt for meg, det er mest ment som inspirasjon – en ide for andre å bruke og med andre bilder, skulpturer, bygninger, monumenter, dyr osv….det er fantasien som setter grensene. Del gjerne hvilke kunstverk dere mener er mest viktig å kjenne til hvis dere tenker almenndannelsen i kommentarfeltet under. Dersom slidene ikke vises under kan du se dem på:  http://www.slideshare.net/Evabra/hvilket-kunstverk

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen, web2.0. Tags: , , , , , .

Lytting må også læres Hva hvis – månen ble borte?

2 kommentarer Add your own

  • 1. Else Ness  |  03.08.11, kl. 16:29

    Hadde lyst å kome med nokre forslag til dette spennande prosjektet ditt: Vinternatt i Rondane/Sohlberg, Barnedåp i Tanum kirke/ Harriet Backer, Amerikanske sommarfuglar/Per Kleiva, Mordet på Andreas Baader/Nerdrum, In the picture/Inger Sitter, eit foto av Oddleiv Apneseth, Narciccus/Caravaggio, skulpturen David/Michelangelo, Sjølvportrett m dotter/Elisabeth Vigee-Lebrun, American gothic/Grant Wood, Campbell’s suppeboksar/Warhol og Harmoni i raudt/Matisse. Har lest litt kunsthistorie, men dette er nok meir mitt personlege utval. Tykkjer det er litt viktig å få fram nokre av kvinnene som måla òg! Sjølvsagt er det òg ein heil del andre som kunne vore nemnt her.

  • 2. evabra  |  03.08.11, kl. 18:24

    Tusen takk for mange gode forslag – jeg håper at mange noterer seg disse og lager tilsvarende oppgaver. Fortsatt god sommer til deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 516,944 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 322 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 322 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: