Lenker for #dgd11

25.03.11 at 11:10 Legg igjen en kommentar

I dag har jeg hatt et lite foredrag på Dei Gode Døma, og har lovet å legge ut noen lenker til noe av de tingene jeg snakket om – og her er lenker til mer utfyllende informasjon og nedlasting av tillegg.

Animasjon av SmartArt i Powerpoint; marker grafikken, velg fane animasjoner og velg type animasjon (f.eks kom til syne), åpne animasjonsrute, trykk rullgardinknappen som står til slutt på animasjonen i animasjonsruten og velg effekt for animasjon, i dette bildet tar du fram SmartArt og kan der velge om grafikken skal komme som et objekt eller komme en og en (evt i motsatt rekkefølge). En ting jeg ikke viste og som kan være fiks er hvordan du lager SmartArt med utgangspunkt i lister på en enkelt måte; her er lenka.

For å lage video velger du lagre og send – lag video. Der får du ulike valg i forhold til hvordan den skal brukes og du kan lese inn tekst og justere tid pr lysbilde manuelt.

For de som ville ha excelboken for OneNote2010 kan den lastes ned her: http://cid-8addab114de3e905.office.live.com/self.aspx/OneNote/Den%20lille%20excelboken.onepkg og for de som vil ha wordboken i OneNote2010 ligger den for nedlasting her: http://cid-8addab114de3e905.office.live.com/self.aspx/OneNote/Den%20lille%20%5E5w%5E6ordboken.onepkg

 

Advertisements

Entry filed under: IKT i skolen. Tags: , , , .

Skoleledelse på #dgd11 (Siemens) Hvorfor reise på konferanser?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 508,497 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: