Lenker for #dgd11

I dag har jeg hatt et lite foredrag på Dei Gode Døma, og har lovet å legge ut noen lenker til noe av de tingene jeg snakket om – og her er lenker til mer utfyllende informasjon og nedlasting av tillegg.

Animasjon av SmartArt i Powerpoint; marker grafikken, velg fane animasjoner og velg type animasjon (f.eks kom til syne), åpne animasjonsrute, trykk rullgardinknappen som står til slutt på animasjonen i animasjonsruten og velg effekt for animasjon, i dette bildet tar du fram SmartArt og kan der velge om grafikken skal komme som et objekt eller komme en og en (evt i motsatt rekkefølge). En ting jeg ikke viste og som kan være fiks er hvordan du lager SmartArt med utgangspunkt i lister på en enkelt måte; her er lenka.

For å lage video velger du lagre og send – lag video. Der får du ulike valg i forhold til hvordan den skal brukes og du kan lese inn tekst og justere tid pr lysbilde manuelt.

For de som ville ha excelboken for OneNote2010 kan den lastes ned her: http://cid-8addab114de3e905.office.live.com/self.aspx/OneNote/Den%20lille%20excelboken.onepkg og for de som vil ha wordboken i OneNote2010 ligger den for nedlasting her: http://cid-8addab114de3e905.office.live.com/self.aspx/OneNote/Den%20lille%20%5E5w%5E6ordboken.onepkg

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s