Vi har det godt i #Framtidsfylket

08.03.11 at 14:31 2 kommentarer

Jeg reiser mye rundt omkring, men det er alltid godt å komme hjem – og hjem, det er i Sogn og Fjordane. Her har jeg bodd i over 20 år nå – og har ikke angret en dag. Mange av de jeg treffer synes nok at jeg bor litt avsides, og det er klart at med mye reising blir det noen timer og en god del kroner som forsvinner underveis – men jeg trives så godt her at det er nok lite sannsynlig at vi flytter. Mye av arbeidet mitt foregår også via nett – og da kan man nesten bo hvor man vil (takk og pris).

Det foregår mye spennende her i fylket, og jeg tror at videoen som er laget kan gi de av dere som ikke helt har noe forhold til Sogn og Fjordane noen aha-opplevelser – men den er severdig for alle:

Advertisements

Entry filed under: Privat. Tags: .

Råd til deg som lurer på om du skal blogge Vurdering, kompetanse og endring

2 kommentarer Add your own

  • 1. Anne van Oorschot  |  08.03.11, kl. 15:42

    Takk Eva for at du setter fokus på dette! Kjekt at vi er einige om at vi har det bra i Framtidsfylket 🙂 Ha ein fin dag, Anne

  • 2. evabra  |  08.03.11, kl. 15:48

    Ja – det kan vi være enige om 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 508,497 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 317 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 317 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: