I dag er jeg ganske irritert over SAS

21.02.11 at 14:27 Legg igjen en kommentar

Forrige mandag bestilte jeg reise igjen, denne gangen med SAS fordi jeg skal til Stockholm og holde kurs i april. Det var mange bestillinger på meg den dagen, jeg reiser jo veldig mye med Widerøe. Widerøe skal forresten ha skryt over sin kundebehandling, de gangene jeg har hatt behov for å endre eller hatt andre spørsmål har sakene løst seg med en gang.

Jeg satt med både SAS og Widerøe sine nettsider oppe slik at jeg kunne passe på at jeg klarte å komme videre hjem, og så var jeg kanskje litt rask i vendingen med å bestille morgenavgangen til Stockholm. Etter å ha mottatt bekreftelsen på epost tenkte jeg derfor litt, og bestemte meg så for å endre til en litt senere avgang. Lenke var det i eposten så jeg kom rett til endring, og popup-beskjeden jeg fikk gjorde meg oppmerksom på at jeg kunne kansellere i løpet av 24 timer og at etter den tid kunne det bli gebyr. Jeg regnet derfor med at en endring heller ikke skulle by på problemer – det var under tre timer siden jeg hadde gjort bestillingen, så jeg endret avgang og fikk en tilleggspris på den neste avgangen. Å få et tillegg på flyprisen var helt greit, den avgangen var noe dyrere i utgangspunktet. Det jeg derimot ikke liker er å få et gebyr på kr 500 for endringen, og når jeg tar kontakt (hyggelig dame som forsøkte å hjelpe, så hun skal ha skryt for det) får jeg beskjed om at dersom jeg hadde kansellert og bestilt på nytt hadde jeg sluppet dette gebyret. Kanskje jeg ikke leste godt nok, men likevel…..for meg er dette fortsatt urimelig.

En annen ting som jeg finner litt urimelig er at de ikke opererer med Eurobonus på innland – og selv om jeg stort sett flyr Widerøe så har disse to faktisk et samarbeid på dette. Jeg har derfor totalt ingen nytte av mitt kort selv om jeg siste halvår i fjor brukte ca kr 80.000 på flyreiser i forbindelse med oppdrag i eget firma…..

PS: må nesten også fortelle at jeg først prøvde den automatiske chat’en. Fikk opp chat og skrev inn min klage – deretter fikk jeg beskjed om at setningen var for lang og så at chatten var nede….

Advertisements

Entry filed under: Privat. Tags: .

Skoleforum – intro til OneNote og «kule ting» i Officepakka Lage egne maler i OneNote

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 516,944 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 322 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 322 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: