Nytt år og nye muligheter :-) PS:tweetup i London….

03.01.11 at 15:17 2 kommentarer

Da skriver vi 2011 – som jeg forresten har bestemt meg for å uttale tjue-elleve eller tyve-elleve – et år med nye muligheter. Først  i dette året går turen til Oslo, og jeg håper dagens snøvær ikke skaper problemer for fly i morgen kveld og returen på torsdag (som forøvrig også er min bursdag). Det blir to dager med møteaktiviteter; Avis i skolen, TV2Skole, Microsoft og Interactive Norway – deretter med representanter for Buskerud og Sør-Trøndelag fylkeskommuner i forbindelse med OneNoteprosjektet vi har satt igang.

Neste uke er det London hele uka; jeg reiser allerede mandag kveld fordi jeg skal delta på en utflukt til Kent på tirsdagen og deretter blir det Nordic Teacher Event med Interactive på onsdag formiddag og med Microsoft på torsdag formiddag. I tillegg blir det selvfølgelig å være på BETT2011.

Men noe av det som er aller mest hyggelig er en aldri så liten tweetup – og forslaget er samme sted som i fjor, på neste torsdag kl. 13.00. Samme sted som i fjor er Cumberland Arms – en pub like ved Olympia – og kart finner dere på fjorårets «innkalling». Håper det kommer mange twitterkjente her, det er alltid hyggelig 🙂

Ellers har jeg fått fastsatt noen andre ting som skal foregå framover; jeg skal bl.a på konferansen på Lillestrøm i februar – men mer om disse tingene får komme etterhvert som tiden går framover. Denne uka blir det nok å forberede litt likt og ulikt, og satser på å kunne sende noen linjer fra London også. Det er i alle fall godt å komme igang igjen 🙂

Advertisements

Entry filed under: Privat. Tags: .

De første erfaringene med surfebrettet Tweetup i London – endelig tid og sted i boks :-)

2 kommentarer Add your own

 • 1. Jostein Hoset  |  03.01.11, kl. 21:13

  Hei, Eva
  Vil bare takke for mange inspirerende tanker og betraktninger i året som gikk.
  Du husker vel du traff meg på NKUL i fjor, han fra infoREGI som skulle gjøre noe med Hjem-skole arbeidet:-)

  Nå er vi godt igang, vi har etablert merkevaren Foreldrepulsen og har godt over 100 faste abonnenter med oss inn i det nye året. Det er gøy.
  Enkeltskoler og kommuner fra hele landet. (Med unntak av nynorsk regionen – enn så lenge;-)

  Du skrev i din blogg «Det blir spennende å se hvordan det går…»
  Svaret så langt er at Foreldrepulsen-slår, men vi er avhengig av jungeltelegrafen:-)

  Vår brukerundersøkelse viser at vi har veldig tilfredse kunder som alle sier de vil anbefale oss videre til andre.

  PS: Har dessverre ikke budsjett til mye messer i år, men det jo nesten like godt å følge med her:-)

  Godt nytt år!
  Mvh.
  Jostein

 • 2. evabra  |  04.01.11, kl. 17:02

  Hei Jostein og takk for sist – og jo, jeg husker det veldig godt 🙂 Riktig godt nytt år til deg også og lykke til med Foreldrepulsen – så flott at det går bra!

  Vi får håpe det byr seg noen muligheter for messer etterhvert igjen for deg, men jeg prøver jo å holde oppdatert og skal delta på noen selv framover. Skal også litt i ditt nærmiljø i februar så kanskje vi sees da 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

 • 516,944 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 322 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 322 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: