En hektisk måned snart over – en ny står for tur..

27.10.10 at 22:44 Legg igjen en kommentar

Jeg leser i nyhetene at flyprisene kanskje synker neste år – det er gode nyheter, men jeg tror det ikke før jeg ser det…i alle fall ikke når det gjelder de distansene jeg flyr mest (og standardpris for meg er faktisk over kr 3000 hver gang jeg er tur/retur Oslo). For det har blitt en god del reisevirksomhet de siste månedene, og det ser ikke ut til at det blir så mye mindre i en periode til framover. I morgen (torsdag) reiser jeg igjen østover for først å få en introduksjon til Smartboard – så da vet dere hva dere har i vente framover….og jeg rekker også litt annen møtevirksomhet før dagen er omme. Fredagen er det Sandvika vgs som står for tur – og her blir OneNote igjen fokusområde + noen andre fikse programmer.

Neste uke skal jeg være på mer hjemlige trakter – da blir det Luster videregående som skal ha en liten introduksjon til noe programvare, og i uka etter er det tilbake østover og Skolelederkonferansen som skal besøkes. Hvis alt går etter planen blir det et helt nytt kurskonsept som kommer i uka etter dette – jeg regner med å få det avklart ganske snart, men nok en tur østover blir det uansett. «Det er nesten så vi kan kalle deg flyfille så mye du flyr om dagen» sa en vittig tunge en dag, og det stemmer vel det 🙂

Advertisements

Entry filed under: Privat. Tags: .

Har du en langsiktig plan eller blir det mer stykkevis og delt? Retten til kunnskap

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Note to myself

Finn presentasjonene jeg bruker på slideshare

Sjekk ut ressursene jeg har laget på IKTplan.no

KONTAKTOPPLYSNINGER

Antall besøkende

  • 516,944 besøk

Siste innlegg

Skriv inn epostadresse for å få nye blogginnlegg rett i innboksen din

Bli med 322 andre følgere

Velkommen til Eva2.0

Takk for at du besøker siden, jeg setter pris på alle gjester. Hvis det er innlegg du liker godt (eller misliker) håper jeg du legger igjen en kommentar. Har du spørsmål kan du sende meg en epost, epost-adressen finner du på siden om denne bloggen. Blogginnlegg som jeg skriver på disse sidene gjenspeiler helt og holdent min private mening og mine private oppfatninger - og er ikke uttrykk for holdninger i forhold til prosjekter jeg arbeider med.

Jeg har gitt ut en bok sammen med Frode Kyrkjebø "IKT i Skulen - kva, kven, korleis og kvifor". Se fanen IKT-ferdigheter på toppen for mer informasjon.

I tillegg har jeg fått tittelen Årets Skoleblogg - denne setter jeg umåtelig stor pris på. Takker alle som bidrar med gode råd og tips til mine blogginnlegg :-)

TANKEKART DIGITALE FERDIGHETER PÅ HVILKE TRINN

Jeg er EvaBra på twitter :-)
Se også min reiseblogg.

Her finner du et tankekart med tips til hvor du kan søke hva

Skriv epostadresse under for å motta meldinger om nye blogginnlegg via epost (på den andre siden anbefaler jeg egentlig at du heller abonnerer via RSS-feed..se fanen IKT-ferdigheter på toppen og bla deg ned til Organisere ved hjelp av RSS)

Bli med 322 andre følgere

Creative Commons License
Dette verk av Eva Bratvold er lisensieret under enCreative CommonsNavngivelse-Ikkekommersiell-Del på samme vilkår 3.0 Norge lisens.

“If you want to build a ship, don’t drum up the men to gather wood, divide the work, and give orders. Instead, teach them to yearn for the vast and endless sea.” — Antoine de Saint-Exupéry


%d bloggers like this: