På skolebenken igjen – klipp og lim..

02102009337I dag var vi tilbake igjen i faget forretningside og forretningsplan – kunde og markedsføring som var fokus på denne forelesningen. Det er moro å studere – anbefaler alle å prøve et emne eller to i alle fall…få brukt hodet litt (og så er det jo kjekt å være med og være en av studentene da…)

 Tomas synes det er veldig morsomt med klipping og liming og viser eksepsjonelle kreative evner etterhvert – dette er helt klart et fag for ham!

Visualisering av kunde var oppgaven;  vi tok utgangspunkt i en kundeprofil; rett og slett et ark med en figur og skal gjennom å finne elementer fra aviser og ukepresse klippe og lime disse sammen slik at vi kan vise hvem som er vår kunde – hvordan vi oppfatter vår kunde…ikke så enkelt som det høres ut til, det kan vi love – men moro har vi, og en veldig fornuftig øvelse…prøv selv…Det å signalisere hvem man skal være, hva slags image man skal ha – man skal kjenne kunden ganske godt for å få det til! (Godt å ha fag som markedsføring, org.kunnskap og foretakstrategi i bunn – det gjør det hele enklere)

Se også forrige innlegg «På skolebenken i dag» – kreativitet og innovasjon som var tema her. Det forrige innlegget har forøvrig gitt meg den noe tvilsomme æren av å ligge på topp hos Google hvis du søker ordet «svartsnegle» – og det er faktisk nesten ikke en dag uten at jeg ser at ordet er søkt (lurer på hvorfor, hvem er disse som søker etter svartsnegle hele tiden – er det noe jeg ikke vet om?)

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s